Welkom op het mooie Ameland ! Hier kunt u het gehele jaar heerlijk tot rust komen en genieten van de schitterende natuur! In de 4 dorpjes van het eiland kunt u heerlijk winkelen, een bezoek brengen aan een museum, maar ook genieten op een terrasje of de gastvrijheid ervaren in een van de vele restaurants. Niet voor niets wordt Ameland de Waddendiamant genoemd.

De vakantiewoning Marnix is gelegen in het duingebied tussen Nes en Buren. Een ideale plek om van hieruit het eiland te ontdekken. De zee is slechts op 250 meter afstand en binnen 10 minuten bent u op de fiets in de gezellige dorpjes Nes en Buren. In het duingebied zijn vele vakantiewoningen te vinden. Wat deze woning uniek maakt is dat deze aan de rand van dit gebied is gelegen. Dit betekent dat u vanuit de woning vrij uitzicht hebt over het duingebied, zo de natuur in loopt en de zee kunt horen!

In de directe omgeving treft u ook bossen aan en zijn gezellige strandpaviljoens te vinden. In de dorpjes zijn de benodigde winkels te vinden. Ook kunt u voor boodschappen terecht bij camping Klein Vaarwater, waar bijvoorbeeld ook een overdekt zwembad (met glijbaan) te vinden is.

Onderstaand treft u diverse foto's aan van de directe omgeving van de woning.   

Fotogalerij

Deel deze pagina